Social 16 Mai 2020 11:00

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, se arată dezamăgită și îngrijorată de protestul care a avut loc vineri în București.

Aceasta a avertizat într-o postare pe Facebook că efortul tuturor ar putea fi zădărnicit de astfel de activități.

"Dragi prieteni virtuali, cum apreciați adunările publice în această perioadă de răspândire a noului virus? Dovadă d : 1. responsabilitate sau 2. iresponsabilitate?

„Întreaga lume s-a oprit din loc. Am făcut cu toții sacrificii pentru evitarea contaminării pe scară largă. Nu v-ați întâlnit cu familia și prietenii. Ați lucrat de acasă. Se pare că eforturile tuturor sunt zădărnicite. Suntem în plină pandemie. Nu s-a descoperit vaccinul și tratamentul minune. Ne dorim să repornim economia, pentru a preveni pe cât posibil o prăbușire economică. Între timp, recomandările epidemiologilor sunt ignorate. Mă întreb, încotro ne îndreptăm”, a scris Firea pe Facebook.

Peste 200 de persoane s-au adunat vineri în București în fața Guvernului pentru a protesta împotriva măsurilor luate de autorități în timpul stării de urgență. Protestatarii fie cred că le-au fost încălcate drepturile și libertățile individuale, fie consideră pandemia de coronavirus o manipulare.

Chiar dacă am ieșit din starea de urgență, astfel de evenimente sunt interzise.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.