Social 16 Mai 2020 08:00

Câteva sute de persoane s-au adunat în Piața Victoriei din București pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Guvern pe timpul stării de urgență.

Potrivit Mediafax, persoanele care s-au adunat în fața Guvernului sunt nemulțumite de modul în care autoritățile au gestionat perioada în care România a fost în stare de urgență.

Participanții nu respectă regulile de distanțare socială, se îmbrățișează, pupă și nu poartă măști. Protestatarii cred ca pandemia de COVID-19 este o minciună și că le-au fost încălcate drepturile și libertățile în timpul stării de urgență. La protest au fost aduși și copii.

Evenimentul a fost organizat pe Facebook de "Frontul Civil Unit”, o pagină cu o tentă anti-occidentală, care contestă existența COVID-19.

Jandarmeria face apel la responsabilitatea protestatarilor

Jandarmeria a anunțat că a intervenit deocamdată cu echipele de dialog, scopul fiind de a proteja sănătatea celor care participă la protest.

Până în prezent, două persoane care au participat la o altercaţie au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare şi pentru luarea măsurilor legale, a anunțat Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Mai 2020 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.