Social 15 Mai 2020 14:34

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis un mesaj prin intermediul RO-ALERT, odată cu intrarea în stare de alertă.

IGSU a transmis un mesaj la nivel național către telefoanele tuturor românilor, pentru a îi informa cu privire la intrarea în starea de alertă. De asemenea, IGSU oferă și câteva sfaturi și recomandări pentru prevenirea răspândirii noului virus:

STAREA DE ALERTĂ a fost instituită începând de astăzi în România. PERICOLUL infectării cu noul conoronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! RESPECTAȚI cu strictețe măsurile sanitare de protecție! PURTAȚI MASCA, acoperind nasul și gura, în spațiile închise sau aglomerate. PĂSTRAȚI DISTANȚA de 1,5m față de alte persoane și EVITAȚI contactul direct. NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. SPĂLAȚI-VĂ regulat mâinile cu apă și săpun. NU VĂ ATINGEȚI ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. PRECAUȚIA este extrem de importantă în această perioadă! IGSU


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.