Social 15 Mai 2020 11:30

Milionarul Viorel Cataramă s-a deplasat, în urmă cu o săptămână, într-un focar coronavirus din localitatea Bărbulești din Ialomița și s-a îmbrățișat cu localnicii pentru a se infecta voluntar cu noul coronavirus. Ulterior, testul RT-PCR pe care l-a făcut a ieșit negativ: „Am demonstrat că nu era nevoie de bușirea economiei”, a spus el.

„Acest test facut are o precizie de 99,9%. Voi repeta testul maine, asa sunt legile din Romania. Am vrut sa demonstrez ca ma duc in cel mai periculos loc si nu patesc nimic. Nu am patit nimic.

Am demonstrat pentru toti romanii ca nu era nevoie de masuri de busire a economiei si de limitare a libertatilor. Am vrut sa demonstrez ca nu patesc nimic. Credeti ca pe stadion, in sala de concerte, in mall, nu e aceeasi problema? Oameniii trebuie lasati sa se bucure de libertati, nu de puscarie, tiranie”, a declarat omul de afaceri după aflarea rezultatelor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.