Social 15 Mai 2020 11:07

Cristian Tudor Popescu consideră că românii sunt mult mai îngrijorați acum de faptul că nu mai au bani, nu mai au locuri de muncă, decât de faptul că s-ar putea îmbolnăvi, încât acest lucru îi va face să nu țină cont de restricții.

Acum oamenilor nu le mai este atât de teamă de moarte. La începutul pandemiei evident că a fost o stare emoțională, oamenii s-au temut, era ceva necunoscut, ceva abstract, nu știi cum te lovește și le-a fost teamă. Acum însă, după două luni de ralanti economic, ca să nu zic sufocare, starea de spirit a oamenilor s-a schimbat.

Acum le e mult mai teamă de faptul că nu mai au bani, că nu mai au slujbe, că nu mai au ce pune familiei pe masă. Asta este temerea care îi va face să nu mai țină seama de niște restricții în dorința de a câștiga din nou niște bani. Vor fi mari probleme, după părerea mea”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.