Social 14 Mai 2020 13:30

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că trebuie pusă în mișcare cât mai rapid procedura de achiziţionare şi distribuire a măştilor pentru persoanele vulnerabile, menţionând că este necesară adoptarea urgentă a hotărârii de Guvern în acest sens.

„Trebuie să punem în mişcare cât mai rapid procedura de achiziţionare şi de distribuire a măştilor către persoanele vulnerabile şi din acest motiv cred că este necesară adoptarea cât mai rapidă a actului normativ”, a menționat premierul.

De asemenea, Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a precizat că hotărârea privind achiziţia de măşti pentru grupurile beneficiare de venit minim garantat este pregătită şi urmează să fie adusă în şedinţa de Guvern.

„Ne trebuie mai întâi actul normativ care să asigure obligativitatea purtării măştilor şi ca urmare, în secvenţa următoare, la şedinţa următoare. (...) Documentul este pregătit, (...) o voi prezenta colegilor. De altminteri, este pe circuitul de avizare şi în consultare publică, într-o primă lectură, desigur, o voi prezenta”, a adăugat Alexandru.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Mai 2020 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.