Social 14 Mai 2020 13:09

Un bătrân din Suceava a fost filmat de un bărbat în timp ce jumulea un porumbel, iar explicația gestului este una destul de ciudată.

În cursul zilei de miercuri, un bătrân din Suceava a ieșit la plimbare, doar că între timp s-a apucat și să vâneze porumbei.

Acesta a fost filmat în timp ce se plimba prin oraș având în mână un porumbel. Ceva mai târziu, bărbatul a fost surprins în timp ce jumulea pasărea la intrarea în scara unui bloc, deasupra unui coș de gunoi.

Cel care l-a filmat pe bătrân l-a și abordat și l-a întrebat ce are de gând să facă cu porumbelul. Acesta a răspuns: ”cui îi pasă ce fac eu cu porumbelul?” Ulterior, bărbatul a recunoscut ca vrea să mănțnce pasărea.

Ceva mai târziu, bărbatul a fost filmat în timp ce intra cu porumbelul într-o scară de bloc. După 10 minute petrecute înăuntru, probabil la domiciliu, bărbatul a revenit afară, de data asta fără pasăre, arată ziardesuceava.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Mai 2020 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.