Social 13 Mai 2020 16:45

Un copil de doar 2 ani a murit, miercuri, în jurul prânzului, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din sectorul 6 din Bucureşti, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs tragedia.

„La data de 13 mai a.c., în jurul orei 11.30, prin apel 112, a fost sesizat faptul că de la un bloc din sectorul 6 s-a precipitat un minor. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, care au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire minorul nu a putut fi salvat”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Română.

În urma verificărilor efectuate de către oamenii legii, s-a constatat că minorul a căzut de la etajul 5 al unui bloc.

„Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din Serviciul Omoruri în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, se menționează în sursa citată.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Mai 2020 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.