Social 12 Mai 2020 15:40

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat recent că parcurile și cimitirele din București vor fi redeschise începând de vineri, 15 mai.

După îndelungi dezbateri cu privire la oportunitatea deschiderii parcurilor odată cu ieșirea din starea de urgență, Primăria Capitalei a luat o decizie în acest sens.

Astfel, Gabriela Firea a anunțat pe Facebook că începând de vineri, 15 mai, vor fi deschise toate parcurile, grădinile publice, grădina zoologică, dar și cimitirele din oraș.

Punctul cu privire la redeschiderea acestor obiective a fost propus pe ordinea de zi de către Primăria Capitalei, iar votul a fost dat în cadrul ședinței comitetului municipal pentru situații speciale de urgență.

Gabriela Firea are și un sfat pentru cei care vor ieși din case începând de vineri: ”Rugămintea către toți cetățenii este să evite zonele aglomerate, să pastreze distanța socială, să se spele des pe mâini și să se dezinfecteze.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Mai 2020 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.