Social 12 Mai 2020 09:00

Mai mulți angajați ai Centrului Chinologic Sibiu, unitate aflată în subordinea Poliției Române, au petrecut împreună, pe 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe, în curtea interioară a instituției unde lucrează.

Printre aceștia se afla și directoarea adjunctă a instituției, Alina Maria Radu, se arată într-un clip video publicat de Libertatea.ro.

Petrecerea a avut loc în ciuda faptului că ordonanțele militare interzic astfel de adunări. Din clip se poate observa că în grădina Centrului Chinologic erau în jur de 20 de persoane, așezate la mai multe mese. La doar o masă, de exemplu, erau adunate 7 persoane.

Alina Radu, directoarea adjunctă a instituției recunoaște că a participat la petrecere, dar doar pentru 10 minute, cât să verifice dacă sunt respectate regulile de distanțare socială.

Aceasta a mai adăugat că nu există firmă de catering pentru că personalul s-a redus, așa că angajații s-au folosit de grătar ca să își prepare mâncare.

Poliția Română a declanșat o anchetă

Poliția Română a declanșat o anchetă în acest caz, potrivit purtătorului de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

„Inspectorul General al Poliției Române a dispus încă de săptămâna trecută efectuarea de verificări la Centrul Chinologic din Sibiu, prin Direcția de Control Intern, fiind vizate toate persoanele care au participat la această activitate”, a precizat purtătorul de cuvânt pentru Libertatea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Mai 2020 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.