Social 12 Mai 2020 08:30

Au mai rămas doar câteva zile până la ridicarea stării de urgență, iar autoritățile vin cu detalii amănunțite despre ce este permis după 15 mai.

Nelu Tătaru a precizat că ieșirea din localitatea după data de 15 mai se va putea face doar în baza unor motive bine întemeiate. Mai mult, cei care vor să iasă din localitate, vor trebui să poată face dovada celor spuse. Ministrul Sănătății a mai anunțat și că declarația pe propria răspundere va fi înlocuită cu o declarație verbală.

”Vom avea o relaxare pe care o vom evolua la 14 zile, dacă nu vom avea o reluare a unor transmiteri comunitare extinse atunci ne aşteptăm ca în următoarele 14 zile să relaxăm şi alte măsuri. Deocamdată, ne-am gândit ca declaraţia de ieşire din localitate să fie verbală. Se poate ieşi din localitate doar în baza unui motiv bine întemeiat: dacă mergem să îngrijim o persoană în vârstă, dacă mergem să lucrăm în agricultură sau dacă avem o altă proprietate în afara localităţii. Trebuie să facem dovada acelui motiv bine întemeiat", a declarat Nelu Tătaru, citat de Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Mai 2020 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.