Social 11 Mai 2020 13:40

Pentru că, deși este pandemie, iar elevii din clasele terminale, precum clasele a VIII-a și a XII-a, trebuie să susțină examenele finale, aceștia au la dispoziție o nouă platformă de teste pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, prin intermediul „Examene cu Brio” – Brio.ro, pentru a-și verifica cunoștințele.

Nu există o limită pentru numărul de elevi înscriși, iar fiecare elev care se înscrie primește acces gratuit la 4 teste de Matematică și 4 teste de Limba Română pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020.

Examene cu Brio este un efort de implicare socială cu misiunea de a sprijini în această perioadă dificilă și delicată — atât elevii și familiile acestora, cât și profesorii de Matematică și Limba Română, nevoiți în acest an de răscruce să apeleze la instrumente complementare școlii tradiționale, pentru a susține pregătirea în scopul examenelor”, se arată în anunțul făcut pe site-ul Brio.

Elevii au acces, pe lângă teste, și la evaluarea cunoștințelor la materiile de bază. Programul va fi disponibil pentru testare nelimitată pe întreaga perioadă a calendarului de examene școlare 2020, inclusiv în a 2-a sesiune.

La finalul fiecărei testări, elevul primește un Raport de Evaluare complet, care indică prin Scorul Brio®:


  • nivelul de cunoștințe pe care elevul îl deține,

  • ariile în care mai are nevoie de pregătire pentru trecerea cu succes a examenelor.



Sistemul de Testare Brio este avizat de Ministerul Educației

Testele Brio® sunt avizate de Ministerul Educației și Cercetării, iar Testul Brio de Matematică pentru Bacalaureat are o eficiență dovedită de peste 90% raportată la rezultatele reale ale elevilor la examene*. Sistemul de Testare Brio® este un produs științific conceput pe baza programei școlare din România, conceptualizat de o echipă de profesori și experți internaționali.

Testele la Matematică sunt autorizate de Gazeta Matematica

Brio este o platformă digitală de soluții fundamentate științific pentru testare si evaluare școlară, destinată elevilor din clasele I -XII, părinților, educatorilor, școlilor și altor instituții implicate în actul educațional din România.

Citeste si:
Religia ar putea deveni materie opțională la BAC. Cum a reacționat...
Religia ar putea deveni...

Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Mai 2020 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.