Social 11 Mai 2020 10:16

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a publicat pe Facebook, în această dimineață, un mesaj către colegii săi prin care le mulțumește pentru susținere și pentru încurajări.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!
Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!
Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă.
Mă întorc la treabă!”
, anunță Ciolacu.

Marcel Ciolacu a leșinat în timpul unei conferințe de presă

Marcel Ciolacu, liderul PSD a început să tremure brusc în timpul unei conferinţe de presă. Ciolacu a fost la un pas să se prăbuşească și a avut nevoie de sprijinul unui coleg de partid. Ulterior a fost chemată ambulanţa la sediul PSD.

Marcel Ciolacu a stat câteva minute în sala de conferinţă de presă, apoi şi-a revenit. Liderul social-democrat a plecat de la sediul partidului însoţit de un coleg.

Marcel Ciolacu susţinea o conferinţă de presă în care prezenta o serie de măsuri propuse de PSD pentru relansarea economiei şi ataca Guvernul.

Reprezentanții Spitalului Militar Central au precizat că președintele Camerei Deputaților a suferit un episod lipotimic și o cădere de calciu. Acesta a primit un tratament de reechilibrare hidro-electrolitică. După mai multe analize și tratamente ce au durat două ore, liderul PSD a fost externat.

Printre recomandările pe care le-a primit se numără evitarea statului prelungit în picioare, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.