Social 11 Mai 2020 09:47

Bărbații au fost bătuți și tăiați cu sabia într-o localitate din Dâmboviția. Patru interlopi au fost reținuți de polițiști.

Momentele șocante au avut loc, vineri, în comuna dâmboviţeană Nucet. Două persoane de 30 și 52 de ani, au ajuns la spital din cauza rănilor grave. Tot scandalul a pornit după ce una dintre victime a dat cu mașina peste berile agresorilor care se aflau pe asfalt.

„Era lume multa stransă, mi-am vazut de drum, caci cineva a zis ce au mai facut tiganii astia. Cineva a zis: 'S-ar putea să fie bărbatul tau'. Am ramas un pic pe loc, aveam ochelarii nu am vazut, 'nu cumva o fi Florin?' M-am dus. Reusise să il salveze un vecin care era mai curajos. Era plin de sange, nici nu l-am cunoscut. La fata era vai de el săracul”, a mărturisit soția victimei.

„A fost cutremurata intreaga comunitate locala, nu numai eu, de cele intamplate. S-au napustit asupra lui Florin si l-au lovit cu pumnii, cu picioarele, cu o sticla, pana cand a cazut in sant. La scurt timp a aparut si fratele unuia dintre cei 2 cu o sabie.

Erau 2 agenti de politie, au incercat sa aplaneze conflictul, au tras un foc de arma in aer, cel venit ultima data cu sabia s-a retras la vreo 10 metri si a aruncat cu sabia catre grupul din spatele politistilor, ranindu-l la brat pe un cetatean”, a explicat primarul localităţii, citat de antana3.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Mai 2020 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.