Social11 Mai 202009:20de Cristina Marin

Lectura de un minut

Marcel Vela, ministrul de Interne, anunţă că a primit foarte multe idei, propuneri şi observaţii, după ce MAI a publicat lista cu propunerile de măsuri care se vor lua din 15 mai.

Ministrul precizează că lista finală se va aproba săptămâna aceasta, scopul principal fiind limitarea răspândirii virusului, astfel încât la 1 iunie să poată avea loc cea de-a doua etapă a relaxării.

”Dragi prieteni,

La postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparență și dezbatere măsurile propuse de către medicii specialiști în epidemiologie și boli infecțioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observații.

Vă mulțumesc tuturor și vă fac următoarele precizări:

Citeste si:
Klaus Iohannis reamintește românilor importanța măsurilor de protecție
Klaus Iohannis reamintește...

- lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate și aproba în următoarea săptămână.

- oricine dorește să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresa de e-mail, anunțată în postarea de pe site-ul MAI, cât și la anunțul de pe site-ul INSP (Institutul Național de Sănătate Publică):

propuneri.relaxare@ms.ro

- scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătății și oprirea răspândirii infecțiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare.

Citeste si:
Gelu Duminică: ”Iresponsabili vor dori să fie călare pe cluburi”
Gelu Duminică: Responsabilii...

Vă mulțumesc și vă doresc o duminică binecuvântată cu multă, multă sănătate!”, scrie Marcel Vela pe Facebook.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.