Social 10 Mai 2020 10:19

De ce România nu are încă un plan economic de ieșire din criză, se întreabă retoric liderul senatorilor PSD, Radu Preda, care le cere liberalilor să nu mai dea vina pe greaua moștenire, având în vedere că bugetul este făcut de ei, și să le spună românilor ce au făcut și ce mai au de făcut.

„De ce România nu are încă un plan economic de ieșire din criză?

Guvernul ne-a spus în permanență că „o să facă, o să dreagă, o să vină cu un plan de măsuri. Este scandalos, pentru că vedem cum economia se scufundă în fiecare zi.
26 de miliarde de euro sunt pierderile în economia României de la începutul pandemiei, consumul a scăzut cu peste 30%, IMM-Invest s-a blocat încă din prima zi.
Nu s-au luat măsuri active pentru salvarea locurilor de muncă, avem deja 300 de mii de oameni care și-au pierdut locul de muncă. Decizia ministrului Muncii de a opri orice control al Inspectoratelor de Muncă a făcut să existe abuzuri în concedieri, fără a se respecta Codul Muncii.
PNL-iști nu mai puteți da vina pe greaua moștenire, sunteți pe bugetul făcut de voi, nevotat în Parlament!
Sunteți în Palatul Victoria de o jumătate de an, gata cu plângerile și cu vaicarelile!
Spuneți românilor ce ați făcut și ce mai aveți de făcut.”
, scrie Radu Preda pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.