Social9 Mai 202012:38de Cristina Marin

Lectura de un minut

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD și al Camerei Deputaților, a transmis un mesaj de Ziua Europei în care menționează că Partidul Social Democrat a susținut întotdeauna parcursul european al României: „Trebuie să continuăm să depunem eforturi pentru consolidarea proiectului european”.

„Partidul Social Democrat a susținut mereu parcursul european al României. În timpul guvernărilor noastre, am finalizat negocierile de aderare și am pregătit președinția României la Consiliul Uniunii Europene. De 9 mai, Ziua Europei, ne dorim o Românie puternică în Uniunea Europeană și o Europă unită și sigură pentru toți!

De asemenea, astăzi celebrăm alte două momente istorice fundamentale: 143 de ani de când România și-a proclamat independența și Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial. Având aceste repere, prețuind contribuția înaintașilor noștri și cu gândul la generațiile viitoare trebuie să continuăm să depunem eforturi pentru consolidarea proiectului european și să ne asumăm rolul pe care îl merităm cu adevărat în interiorul acestuia”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citeste si:
Florin Cîțu: Am scos România din topul rușinii în UE
Florin Cîțu revine cu...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.