Social 9 Mai 2020 11:36

Mai multe cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 şi internate pe Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" s-au adunat într-un salon şi au început să cânte. După ce imaginile au apărut în spațiul public, poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Filmarea în care se observă cele zece persoane a fost postată pe reţelele de socializare, iar reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani s-au autosesizat. Urmează ca fiecare persoană participantă să fie identificată şi audiată.

„Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.