Social 9 Mai 2020 09:03

Sâmbătă, de Ziua Europei, deputaţii români din Parlamentul European întră în dialog cu cetăţenii, principalele teme de discuţie fiind solidaritatea, răspunsul şi viitoarele măsuri ale Uniunii Europene în contextul pandemiei, transmite Comisia Europeană, pe Facebook.

„De Ziua Europei, participă la un dialog LIVE pe pagina noastră de Facebook cu deputații români în Parlamentul European despre solidaritate, răspunsul și viitoarele măsuri ale Uniunii Europene în contextul pandemiei COVID-19, dar și viitorul Uniunii, la 70 de ani de la Declarația Schuman.

*Conferința virtuală „EU're here to stay: Solidaritatea Europeană în Acțiune” este un eveniment organizat de Biroul Parlamentului European în românia în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România.”, este mesajul publicat pe pagina oficială.

De asemenea, comisarul european Adina Vălean va vorbi despre solidaritatea europeană şi ieşirea din criza generată de pandemia.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Mai 2020 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.