Social 8 Mai 2020 14:00

Adolescentul în vârstă de 15 ani este cercetat de poliţiştii doljeni după ce a lovit patrupedul în nenumărate rânduri cu o rangă. Băiatul a explicat autorităților că animalul ar fi mâncat mai mulţi pui de găină şi ar fi devenit agresiv.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini cu un tânăr care pare să ucidă un câine.

Filmarea în care se vede clar cum tânărul lovește fără milă câinele din gospodărie, care era legat la acel moment, a fost postat pe o reţea de socializare.

În urma cercetărilor efectuate, politistii au identificat persoana în cauză, un băiat de 15 ani, din Desa, care ar fi comis fapta respectivă la data de 12 aprilie, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale.

El a povestit poliţiştilor că a făcut acest gest deoarece câinele ar fi mâncat prea mulţi pui de găină şi ar fi devenit agresiv.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.