Social 8 Mai 2020 09:47

Viorel Cataramă, președintele Partidului Dreapta Liberală, nu a renunțat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, acesta s-a deplasat în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde se află peste 70 de persoane bolnave de coronavirus.

„Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită”, a mărturisit acesta.

Chiar dacă oamenii au venit să ia măşti, Viorel Cataramă a început să-i îmbrăţişeze pe toţi.

„N-avem, domnule. De ce să ne fie frică, degeaba? Dacă nu avem boală, nu suntem bolnavi, nu nimic, de ce să ne fie frică?”, a spus o persoană care se afla langă Viorel Cataramă.

Printre cei cu care s-a îmbrăţişat Viorel Cataramă la Bărbuleşti se afla şi un fost pacient infectat cu noul coronavirus. Ca dovadă, el a adus un bilet de externare de la Spitalul Municipal „Anghel Salligny” din Feteşti, unde a primit, timp de trei săptămâni, tratament pentru coronavirus.

„Nu neg posibilitatea de a mă infecta, nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică”, a mai spus Cataramă.

După îmbrăţişările primite la Bărbuleşti, Viorel Cataramă a plecat acasă.

„În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel în cât să aştept rezultatul”, adăugă preşedintele Partidului Dreapta Liberală.

De asemenea, Viorel Cataramă a încercat să se interneze în unul din spitalele ce tratează pacienţi COVID-19 din Bucureşti pentru a se infecta. Cererile sale au fost respinse de admnistraţia spitalelor.

Politicianul crede că imunizarea de grup ar fi o soluţie mai bună pentru România, iar politica statului acasă a fost o măsură greşită.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Mai 2020 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.