Social7 Mai 202014:45de Andreea Stefan

Lectura de un minut

A fost lansat „pașaportul medical”, sub forma unui abonament care va include teste pentru detectarea anticorpilor Covid-19, consultații, telemedicină nelimitată și accesul la dosarul electronic, direct din aplicație.

„Pașaportul medical” a fost lansat de SanoPass, o platformă de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaților.

Angajații români vor putea beneficia de un astfel de pașaport, care îi va ajuta să își monitorizeze starea de sănătate.

SanoPass pune la dispoziție angajatorilor un număr limitat de 5.000 de abonamente medicale la numai 20 lei pe lună.

Paşaportul medical a luat naştere în urmă discuţiilor purtate în ultima lună cu peste 200 de angajatori din aproape toate industriile. Majoritatea se tem că odată cu relaxarea măsurilor şi întoarcerea angajaţilor la muncă, aceştia vor avea un factor de stres în plus, reprezentat de un potenţial risc de contaminare. Pentru a spori confortul angajaţilor le oferim un mix de servicii medicale de prevenţie: analize, teste pentru anticorpi SARS-CoV-2, consultaţii, investigaţii în clinici, dosar medical şi acces nelimitat la telemedicină, toate într-o singură aplicaţie”, a declarat co-fondatorul SanoPass, Andrei Vasile, potrivit adevarul.ro.

Citeste si:
Bilanț Covid-19: 152 de cazuri noi în 24 de ore | 13.800 persoane...
Bilanț Covid-19: 152 de...

Pentru a ține cont și de situația financiară dificilă, SanoPass a decis să susțină accesul la servicii medicale de prevenție pentru 5.000 de beneficiari la un cost de 20 lei pe lună.

În cazul în care serviciile au fost neutilizate într-un an din cadrul abonamentelor, SanoPass rambursează banii.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.