Social 5 Mai 2020 13:30

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, solicită Guvernului redeschiderea bisericilor în perioada relaxării măsurilor de distanțare socială care va urma datei de 15 mai.

Prim-vicepreședinte al PNL, Rareș Bogdan, cere autorităților să includă în măsurile de la mijlocul lunii mai, luate după ridicarea stării de urgență, redeschiderea tuturor bisericilor din România, indiferent de cultul lor.

În opinia europarlamentarului ales în 2019 din partea PNL, toată România are nevoie de Biserică în această perioadă dificilă, inclusiv el, care s-a declarat foarte credincios. Politicianul cere ca toate persoanele să aibă acces măcar în fața lăcașurilor de cult.

„România are envoie de Sfânta Biserică. Printre primele instituţii care ar trebui deschise, să fie bisericile. Eu sunt credincios şi, alături de alte milioane de români, am nevoie să merg la biserică, să ascult slujba, măcar din faţa ei.Mă refer la toate Bisericile, nu numai la a mea, la cea Ortodoxă”, a declarat acesta.

De asemenea, Rareș Bogdan a lăudat Guvernul liberal, menționând faptul că, „per total, după 6 luni de guvernare, PNL este pe plus și cel mai important este că România este pe plus”.

”Guvernul PNL a făcut față peste așteptările tuturor celor mai pesimiști dintre români crizei sanitare medicale, având în vedere că a moștenit un sistem sanitar de sănătate care a fost subfinanțat”, a mai adăugat oficialul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Mai 2020 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.