Social 5 Mai 2020 10:00

Pandemia și restricțiile nu par să-i încurce prea tare pe unii dintre noi. Astfel, un clujean a fost prins beat mort la volan de două ori într-o zi.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj informează că ”la data de 2 mai a.c., în jurul orei 15.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 64 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa pe strada Teilor, din municipiu.”

Deoarece bărbatul mirosea a alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul n-a fost surprinzător deloc: 1,10mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la un spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice, astfel încât să îi fie stabilită alcoolemia exactă.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanâe, astfel că a rămas și fără permis.

Nu pare că asta l-a deranjat prea tare, astfel că polițiștii din Câmpia Turzii l-au depistat pe individ în trafic din nou, în timp ce se deplasa pe strada Laminoriștilor.

La testul cu aparatul etilotest, a ieșit alcoolemia de 1,15mg/l, astfel că bărbatul a fost dus din nou și la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

De dat aceasta, însă, respectivul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost adus în fața magistraților, iar acum este arestat la domiciliu pentru 30 de zile, arată stiridecluj.ro.

Acum, bărbatul este acuzat și de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.