Social 4 Mai 2020 17:00

Un băiat în vârstă de doar 8 ani, din Bistrița, a transmis un mesaj emoționant polițiștilor. Copilul a înțeles cât de grea este această perioadă pentru oamenii legii, care sunt responsabili pentru a asigura respectarea în totalitate a tuturor ordonanțelor militare, și a ales să le mulțumească în felul său.

Gestul pe care l-a făcut Mihai a reușit să aducă zâmbete în rândul polițiștilor care efectuau controale pe lângă casa băiatului. Acesta avea în mână o hârtie pe care scria „Noi stăm acasă pentru voi, voi stați la muncă pentru noi!”.

Ulterior, copilul a fost vizitat de către oamenii legii care i-au oferit, în semn de recunoștință, o diplomă și o insignă.

„La doar 8 ani…Mihai, prin mesajul lui, ne-a făcut să zâmbim din suflet!

Săptămâna trecută am fost plăcut surprinși de un gest mai puțin obișnuit. Pe când colegii noștri desfășurau controale în filtrul organizat la intrarea în municipiul Bistrița, au observat de la distanță un baiețel cu o hartie și un mesaj pe ea.

Azi, am decis să îi facem o vizită și să îi oferim o diplomă și o insignă în semn de recunoștiință pentru gestul său și mesajul pe care dorea să îl transmită celor care treceau prin fața casei lui. .

Mihai, îți mulțumim!”, a fost răspunsul publicat pe pagina oficială a Poliției Române.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Mai 2020 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.