Social 4 Mai 2020 12:30

Traficantul a fost prins de Jandarmi în timp ce livra cannabis unor persoane aflate în carantină, într-un hotel din Petroşani.

O patrulă de jandarmi, aflată în serviciu în zonă de carantină a Hotelului Petroşani, a observat un bărbat care a încercat să pătrundă în incinta hotelului evitând jandarmii.

În momentul în care jandarmii au interceptat bărbatul, acesta a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsită o pungă în care se afla o materie de culoare verde-maroniu.

Acesta a spus la momentul respectiv că o persoană aflată în carantină la hotel i-a cerut pe Facebook marijuana.

„Bărbatul a declarat că este marijuana şi i-a fost solicitată prin intermediul reţelei de socializare Facebook de către o persoană aflată în carantină în schimbul sumei de 70 de lei. Documentele de sesizare privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, au anunțat reprezentanții Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara, potrivit adevarul.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.