Social4 Mai 202010:40de Cristina Marin

Lectura de un minut

Primarul general al Capitalei a susținut că nu mai are curaj să vină cu astfel de propuneri în condițiile în care tema a fost una de atac a contracandidaților săi la Primărie.

„E un regret că nu s-a putut accepta proiectul Oxigen. Proiectul a fost retras, am renunțat el. Dacă vreodată populația îl va accepta, probabil va fi altcineva care îl va implementa. Vă dați seama că eu acum nu mai am curaj să vin cu astfel de propuneri, după ce posibilii mei contracandidați la primărie au răbufnit contra acestui proiect, deși știau că e bun și se practică pe scară largă în Europa”, a menționat Firea, citată de hotnews.ro

Edilul avertizează că nu doar traficul este principala sursă de poluare din București, ci și arderile de deșeuri făcute neconform de unele societăți comerciale, pe care Garda de Mediu le ignoră, dar și CET-urile nemodernizate.

„S-a vorbit că străzile nespălate provoacă poluare. E un nonsens, că în perioada asta s-au spălat până peste poate străzile, s-au dezinfectat. Totuși, în anumite zone, din cauza anumitor arderi necontrolate de deșeuri, s-a produs poluare. Cred că, după pandemie, trebuie luate în serios și alte motive pentru poluare, nu doar traficul”, a mai adăugat primarul.

Citeste si:
Nicușor Dan, pregătit pentru o campanie dificilă: ”Viața nu e chiar...
Nicușor Dan, pregătit pentru...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.