Social 3 Mai 2020 16:50

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că există șanse ca din 15 mai „să se relaxeze unele lucruri”, afirmând că și el își dorește să se întâmple acest lucru.

Vela a ținut să le mulțumească românilor responsabili care, atât de Paște, cât și de 1 Mai, au respectat restricțiile.

Românii au fost foarte conştiincioşi în perioada sărbătorilor pascale. Pot spune că şi acum, în week-end-ul acesta de 1 Mai au fost la fel de responsabili, lucru pentru care le mulţumesc tuturor”, a spus Marcel Vela.

Ministrul de Interne a spus că există șansa ca de pe 15 mai să se mai relaxeze restricțiile, dar avertizează că virusul „nu se odihnește”.

Există şansa şi perspectiva ca din 15 mai să se relaxeze unele lucruri, pentru că fiecare îşi doreşte acest lucru, inclusiv eu, ca să fiu sincer. Problema este şi fac un apel la toată lumea că în următoarele două săptămâni, 14 zile, virusul nu se odihneşte, adică nu stă relaxat că vine 15 mai şi noi vom avea relaxări de anumite activităţi sau anumite acţiuni. În contextul acesta, este extrem, dar extrem de important ca în următoarele două săptămâni să nu avem o evoluţie crescută a bolii în România, a cazurilor care se vor înregistra pe statistica din ţara noastră”, a mai spus Marcel Vela, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Mai 2020 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.