Social 3 Mai 2020 10:47

Foarte mulți români au fost de-a dreptul revoltați când au observat că, pe Google Maps, Catedrala Mântuirii Neamului apare sub numele de „Catedrala Prostirii Neamului”.

Modificarea informațiilor de pe Google Maps este la îndemâna tuturor internauților, așa că, nici de această dată nu au ezitat să facă glume, mai mult sau mai puțin jignitoare. Catedrala Mântuirii Neamului Românesc apare sub denumirea de „Catedrala Prostirii Neamului Românesc”.

Construirea Catedralei Mântuirii Neamului a fost și este un subiect dezbătut de români, chiar și pe timpul pandemiei, iar această denumire de pe Google Maps nu a făcut decât să creeze revoltă și controverse în rândul creștinilor.

Cel care a făcut publică descoperirea a fost deputatul PNL Daniel Gheorghe, care consideră că această „glumă” este o ofensă la adresa comunității ortodoxe.

Când vă spun că noul anti-crestinism totalitar este un pericol real si direct vă luati de mine! Da, anarho-bolsevismul secularist, cu apucaturi fascistoide indoite de aerul împuțit de joint-uri, este o realitate a postmodernismului marcat de aneantizare și lipsă de omenie! Cineva a intervenit în cel mai stupid mod posibil pe harta google cu un mesaj ofensator la adresa întregii comunități ortodoxe românești. Este primul pas în violența simbolică la care Biserica Neamului Românesc este tot mai expusă de către noii extremiști!”, a scris pe pagina sa de Facebook Daniel Gheorghe.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.