Social 2 Mai 2020 15:34

Celebrul compozitor Horia Moculescu, în vârstă de 83 de ani, a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca, fiind suspect de COVID-19.

Horia Moculescu face parte din categoria persoanelor vulnerabile la acest virus, așa că artistul a respectat restricțiile de circulație date de autorități, mai ales pentru cp suferă și de o afecțiune pulmonară.

Sunt țintă perfectă. Se spune că sunt pacienți asimptomatici. Eu am fost un simptomatic fără coronavirus, fiindcă am avut toate simptomele. Am dat peste două fete extraordinare la urgențe.

M-am simțit jenat să le pun în situația asta. Am făcut trei teste. Totul a fost de foartă bună calitate în relația pacinet-servicii medicale.

Ultimul test a fost și el negativ. Am urcat în goană o scară, venind de la cumpărături cu două sacoșe grele. Lipsa de aer, am avut și febră de 37,7, simptome tipice. Fata mea s-a speriat. Am chemat SMURD, aveam 39 temperatură când am ajuns la spital. Mi-au dat tratament și am venit acasă”, a declarat Horia Moculescu, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Mai 2020 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.