Social 2 Mai 2020 15:20

O femeie în vârstă de 70 de ani din Pitești, internată la Spitalul Municipal Câmpulung, s-a sinucis după ce a aflat că este infectată cu virusul COVID-19.

Sâmbătă, 2 mai, Poliția Municipiului Câmpulung a fost alertată cu privire la femeia în vârstă de 70 de ani, care s-a sinucis, tăindu-şi venele, la Spitalul Municipal Câmpulung.

Femeia a fost internată pe data de 22 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung, iar pe data de 23 aprilie a fost testată pozitiv cu virusul COVID-19, fiind transferată, în aceeași zi, la Spitalul Municipal Câmpulung.

După primele cercetări ale Poliţiei, se pare că femeia şi-a pus singură capăt zilelor. Bătrâna prezenta şi alte probleme de sănătate, suferind de insuficienţă renală cronică. Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanţii Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-şi mai ia tratamentul, deşi nu prezenta forme grave ale bolii COVID-19 şi i s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a şi făcut. În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie. Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă. Din păcate, la ultima verificare, din această dimineaţă, femeia a fost găsită moartă, provocându-şi răni incompatibile cu viaţa. Trupul ei a fost transferat la Piteşti, la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei”, a precizat IPJ Argeș, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Mai 2020 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.