Social 2 Mai 2020 12:49

Aproximativ 18 persoane au fost grav sancționate de către polițiști de 1 Mai, după ce au folosit adeverințe false când au ieșit din case. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru fals și uz de fals.

Persoanele cărora li s-au întocmit dosare penale au folosit adeverințe false de la angajatori, deși polițiștii au atras atenția că pot verifica pe loc dacă acestea sunt adevărate sau nu.

După ce au fost făcute verificări, polițiștii au stabilit că persoanele respective fie aveau contractul de muncă suspendat, fie nu au fost niciodată angajați ai instituției respective.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unităților de parchet, urmând a se stabili modul în care persoanele respective au intrat în posesia adeverințelor. Vă informăm că aceste acțiuni continuă și încercările de eludare a legii vor fi descoperite. Falsul în declarații este infracțiune și este pedepsit de legea penală”, a explicat Poliția, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.