Social 1 Mai 2020 11:54

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, blamează anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis cu privire la relaxarea restricțiilor după data de 15 mai, susținând că, în urma acestuia, traficul din București a crescut considerabil.

Urmare a anunțului făcut zilele trecute de autorități în legătură cu relaxarea restricțiilor de circulație după data de 15 mai, în traficul bucureștean se constată o creștere vizibilă a numărului de vehicule care se deplasează prin oraș”, a scris Firea.

Primarul Capitalei le recomandă bucureștenilor să evite în continuare deplasările care nu sunt urgente, să respecte Ordonanțele Militare, regulile de igienă și distanțarea socială.

„Înțeleg pe deplin nerăbdarea oamenilor după atâtea zile de izolare și restricții, dar trebuie să fim conștienți cu toții că nerespectarea strictă a măsurilor impuse de autorități poate zădărnici aceste eforturi considerabile. De aceea, le recomand tuturor bucureștenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante și să respecte regulile de igienă și de distanțare socială”, a mai scris pe Facebook Gabriela Firea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.