Social30 Aprilie 202013:50de Cristina Marin

Lectura de un minut

Primarul municipiului Bucureşti a anunţat, joi, că Primăria a cheltuit în această perioadă de criză sanitară 10 milioane de euro şi a primit zero lei la rectificarea bugetară naţională.

La începutul şedinţei de Consiliu General, Gabriela Firea a menționat faptul că Primăria a putut cheltui cele 10 milioane de euro anulând sau reducând alte proiecte.

„Vreau să vă spun că în urma rectificării bugetare la nivel naţional municipiul Bucureşti a primit zero lei, în condiţiile în care doar Primăria Capitalei a cheltuit în această perioadă de criză sanitară 10 milioane de euro, reducând sau anulând alte proiecte care, de asemenea, erau necesare Capitalei.

Faptul că am putut să cheltuim aceşti bani pentru bucureșteni este un lucru bun, lucrul rău este acela că nu mai sunt bani şi din păcate pentru municipiul Bucureşti rectificarea a însemnat zero”, a specificat edilul.

De asemenea, Gabriela Firea a mai anunţat că a cerut să fie aprobat un împrumut din Trezorerie sau de la băncile comerciale.

Citeste si:
Bădulescu depune plângere împotriva lui Nicușor Dan: A spus că îmi...
Bădulescu depune plângere...

„Suntem într-un impas financiar, dar nu vrem să abdicăm, nu vrem să îi lăsăm pe bucureşteni, fără protecţie fără ca toate spitalele care sunt în administrarea noastră să aibă atât medicamente, tratamente, mijloacele de protecţie pentru cadrele medicale şi tot ce este necesar pacienţilor”, a mai adăugat aceasta, potrivit antena3.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.