Primăria Sectorului 4 a anunțat o licitație pentru încheierea unui acord cadru pe o durată de doi ani, având ca obiect furnizarea soluţiilor dezinfectante pentru mâini în vederea prevenirii răspândirii COVID-19, la o valoare totală estimată de 49,5 milioane de lei pentru o cantitate maximă de 330 de mii de litri.

„Obiectul achiziţiei este reprezentat de furnizarea soluţiilor dezinfectante pentru mâini, materiale de protecţie pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Urmare situaţiei create la nivel naţional de către pandemia cu coronavirus, pentru prevenirea răspândirii COVID-19 şi în vederea asigurării protecţiei personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului Sectorului 4, direcţiilor descentralizate subordonate Consiliului Local Sector 4, pe durata programului de lucru, precum şi a elevilor din sistemul naţional de educaţie din instituţiile de învăţământ situate pe raza Sectorului 4, pe durata anului şcolar, se impune achiziţia de produse care să asigure protecţia individuală şi astfel limitarea posibilităţilor de extindere a pandemiei, în timpul desfăşurării activităţii”, se arată în anunț, potrivit g4media.ro

Primăria are ca scop achiziționarea dezinfectanților pentru mâini cu efect virucid, testat dermatologic, livrabil în recipiente de 50 ml, 75 ml, 150 ml, 1 litru, pe bază de alcool și cu maxim 75% alcool etilic.

Mai mult, produsul trebuie să aibă aviz de la Comisia Naţională pentru produse biocide din Ministerul Sănătăţii, să nu prezinte efecte adverse pentru sănătate și, de asemenea, să fie hipoalergenic. Cantitatea maximă estimată la nivelul acordului-cadru este de 330.000 de litri de gel dezinfectant. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent : 5.940.000 lei fără TVA. Preţurile unitare vor include transportul.

„Autoritatea contractantă a optat pentru încheierea unui acord-cadru pentru o perioadă de 24 de luni, având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice pe teritoriul României şi de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, care indică o creştere masivă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2, precum şi măsurile dispuse în sarcina autorităţilor locale prin decrete şi ordonanţe militare, în vederea limitării infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2 în rândul cetăţenilor, inclusiv pentru copiii din sistemul naţional de educaţie din instituţiile de învăţământ situate pe raza Sectorului 4”, potrivit sursei citate.

Citeste si:
Enigma din Sectorul 4: Bolarzi albi noi, înlocuiți după câteva...
Enigma din Sectorul 4:...

Media cifrei de afaceri globală a ofertantului din ultimii trei ani (2017, 2018, 2019) trebuie să fie cel puţin egală cu suma de 500.000 de lei. Ofertanţii trebuie să facă dovada că, în ultimii trei ani, au furnizat produse ce fac obiectul acordului cadru sau produse similare.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare este până la 26 mai.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.