O femeie de doar 39 de ani a murit acasă, după ce a refuzat să meargă la spital, de teama unei eventuale infecții cu coronavirus.

Femeia din Vaslui a fost găsită inconștientă chiar de către soțul ei. Acesta a chemat ambulanța, iar salvatorii ajunși la fața locului au găsit-o în stop cardio-respirator. Deși aceștia au resuscitat-o pe femeie, nu au mai putut să o salveze.

Bărbatul a declarat că soția sa a manifestat stări de rău în ultimele zile și că a vomitat, dar că nu a dorit să meargă la spital. Mai mult, acesta spune că femeie nu ar fi intrat în contact cu vreo persoană testată pozitiv pentru coronavirus.

”În urma examinării corpului femeii, polițiștii nu au observat urme vizibile de violență. Conform procedurilor, în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr, pentru libertatea.ro.

Specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală Vaslui vor face autopsia femeii, urmând ca aceștia să stabilească ce i-a provocat acesteia moartea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.