Deputatul PSD Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, reacționează cu privire la demiterea lui Adrian Streinu-Cercel de la conducerea Comisiei anti-COVID. Acesta susține că premierul Ludovic Orban și „gașca lui de șmecheri” nu au expreiența necesară în lupta cu virusul, așa cum o are Streinu-Cercel.

„E printre rarele momente, de când mă știu, când am vazut cum un șomer ajuns premier îngenucheaza experiența si profesionalismul unui expert, ale unui profesor, ale doctorului Streinu Cercel.

Cum este posibil asa ceva? Ce experienta sau expertiza or avea Orban și gașca lui de șmecheri în lupta anti COVID? N-am văzut nimic, dar nimic în afară de combinațiile pe care le fac acum sub umbrela stării de urgență. Scuze! Am văzut inconsecvența in actiuni si declaratii (mai ales) in aceste zile, cat n-am vazut vreodata.

Intreb si eu (dar nu pentru un prieten) cum a fost sanctionat Catu care a dat bir cu fugitii inainte sa fie validat de Parlament Va reamintesc ca tot jocul lui Iohannis si Orban de-a guvernul si anticipatele au costat tara enorm in lupta cu Coronavirus. Daca lucrurile nu au evoluat grav la noi, a fost si datorita faptului ca populatia a inteles să stea in case și asta NU la indemnul presedintelui si a premierului ci la indemnul specialistiilor, pe care Orban, cu o sete de om ahitiat dupa puterea totala, ii executa ca sunt mai apreciati de popor decat este el.

Această gașcă PNL-istă are în cap doar un singur lucru: procentele si atat. Nu a existat niciun guvern întreg la cap, care în aceasta perioada sa se razbune pe vreun specialist care a tinut in frau epidemia.

Nu vreau sa fiu cinic, asa cum sunteti dumneavoastra, dar v-as adresa o intrebare!!! Sunt curios domnule Orban daca, Doamne Fereste, sunteți in situatia sa aveti probleme din cauza noului coronavirus, unde ati vrea sa fiti tratat, la Suceava (de managerul domnului Flutur) sau la Matei Bals? Nici nu trebuie sa-mi raspundeti!!! Sper, din suflet, sa nu va gasiti intr-o astfel de dilema”, a scris pe Facebook Răzvan Cuc.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Aprilie 2020 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.