Premierul Ludovic Orban a anunțat că, după 15 mai, oamenii vor putea circula liberi, fără declarația pe proprie răspundere, dar în grupuri de maxim 3 persoane.

Premierul a vorbit despre eliminarea restricțiilor de circulație a persoanelor, după data de 15 mai, dar și despre măsurile de protecție care vor trebui respectate în continuare de cetățeni.

Anunţul preşedintelui este clar. Se vor elimina restricţiile la libera circulaţie. Cetăţenii se vor putea mişca liber, vor putea ieşi din casă. Această măsură se aplică tuturor cetăţenilor, inclusiv a celor de peste 65 de ani. Sigur că vor trebui respectate nişte reguli, reguli de distanţare fizică, să nu stea în grupuri mai mari de 3 persoane, să poarte mască. Să poarte măşti la birou, spații comerciale, mijloace de transport în comun, la locul de muncă”, a anunțat Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.

De asemenea, Orban a precizat că autoritățile vor încerca să găsescă soluții pentru a putea achiziționa măști, destinate persoanelor vulnerabile, sau care au venituri mici.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Aprilie 2020 - 08 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.