Social23 Aprilie 202017:20de Cristina Marin

Lectura de un minut

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, îi amintește președintelui că are obligația de a demonstra românilor că îi pasă de această țară. Mai mult, acesta îi cere lui Iohannis să se impună în fața Uniunii Europene.

Teodorovici a publicat un mesaj pe contul său oficial de Facebook prin care îi cere președintelui să urmeze exemplul celorlalți şefi de state şi de guverne pentru țările lor.

„Iohannis, esti preşedinte‼️ Iohannis, fii român, fii bărbat!‼️

Azi, preşedintele României are OBLIGAȚIA să demonstreze că îi pasă de această ţară! În cadrul reuniunii Consiliului European, la fel cum fac şi ceilalţi şefi de state şi de guverne pentru țările lor, preşedintele Iohannis trebuie să ceară câteva lucruri simple dar vitale pentru România!

SIMPLU‼️

Citeste si:
Klaus Iohannis reamintește românilor importanța măsurilor de protecție
Klaus Iohannis reamintește...

Preşedintele Iohannis, TREBUIE să IMPUNĂ ca toate statele membre ale Uniunii Europene (inclusiv România‼️), să beneficieze, în mod EGAL, de toate facilitățile şi instrumentele financiare puse la dispozitie la nivelul Uniunii Europene!

Este mai mult decât evident faptul că măsurile naționale de re-lansare economică şi socială sunt inexistente, iar România are nevoie de sprijinul Uniunii Europene pentru a ieşi învingătoare în lupta cu inamicul invizibil care produce atâtea efecte negative fără precedent.

#insistpentruRomania
#insistpentruromani”
, a spus Teodorovici.

Citeste si:
Rolexul de aur al lui Ion Iliescu, la licitație. Ce sumă a plătit...
Rolexul de aur al lui Ion...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.