Creşte bilanţul deceselor la căminul de bătrâni din Galaţi în interiorul căruia este focar de COVID-19. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate doua decese la Spitalul CFR din Galaţi.

Reprezentanţii autorităţilor au anunţat că încă doi rezidenţi ai căminului Sf.Ilie au murit. Conform informaţiilor oficiale au decedat doi bărbaţi în vârstă de 70 şi de 73 de ani. Ei erau internaţi la Spitalul CFR din oraşul Galaţi de două săptămâni şi au murit din cauza complicaţiilor survenite pe fondul infectării cu noul virus.

Cele două victime aveau probleme cardiovasculare, pulmonare, digestive şi boala Parkinson. Bilanţul victimelor din căminul de bătrâni ajunge la 20 persoane. Autorităţile mai anunţă că alte peste 60 de persoane în vârstă primesc tratament în diferite spitale din Galaţi.

În prezent, în interiorul căminului Sf. Ilie se mai află 55 de persoane care nu au fost infectate cu virusul COVID-19. Mai mulți membri ai personalului s-au îmbolnăvit de la izbucnirea epidemiei, iar autorităţile locale au decis să trimită la faţa locului asistente şi infirmiere de la unităţi medicale din oraş, potrivit mediafax.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.