Un pensionar din Cugir, județul Alba, a donat asociației spitalului din localitate 10.000 de lei. Suma a fost transferată în contul deschis pentru achiziționarea de materiale și echipamente necesare în contextul epidemiei de coronavirus. Bărbatul se numește Mircea Ionescu și are 87 de ani, iar banii donați reprezintă toate economiile lui, strânse cu greu, din pensie.

„Sunt de 70 de ani în Cugir, am lucrat la Uzina Mecanică. Am avut soția bolnavă, a fost internată în multe spitale și centre de recuperare din țară. Ne-a ajutat foarte mult statul și pentru asta noi îi foarte mulțumim și noi trebuie să mulțumim statului, să ajutăm la necaz. Statul suntem noi”, a fost mesajul transmis de Mircea Ionescu.

„Zilele trecute am fost sunat de un pensionar din Cugir care si-a manifestat dorința de a dona suma de 10.000 RON pentru echipamente destinate luptei împotriva coronavirusului, doar să îl ajutam cu actele bancare. Doresc să îi mulțumesc public în numele celor care vor beneficia. RESPECT!”, a scris primarul localității, Adrian Teban, pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Aprilie 2020 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.