Un bucureștean din Sectorul 1 al Capitalei, care a ieșit pe holul unui imobil și își amenința vecinii, apoi i-a agresat pe polițiști, fiind împușcat de aceștia, a murit la Spitalul Elias.

Poliția a fost alertată miercuri, în jurul orei 4:00 dimineața, printr-un apel la 112, de către o persoană dintr-un imobil din cartierul Pajura, Sectorul 1, că un bărbat îmbrăcat doar în lenjerie intimă, amenință vecinii pe holuri, avand asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l”, au explicat reprezentanții Poliției Capitalei.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, unde a și murit ulterior.

Cadavrul urmează să fie ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au mai transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, urmând să se stabilească cauzele și condițiile în care s-a produs evenimentul, informează Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Aprilie 2020 - 08 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.