Nelu Bălășoiu, artist de muzică populară, a murit în această dimineață, iar anunțul a fost făcut pe Facebook chiar de fiul său, Ionuț Bălășoiu.

Nelu Bălășoiu, cunoscut interpret de muzică populară, a trecut la cele veșnice după ce a pierdut lupta cu coronavirusul. Ionuț, fiul său, a postat pe Facebook-ul artistului mesajul cu privire la decesul tatălui său.

Artistul fusese diagonosticat cu coronavirus, iar ulterior acestui diagnostic, acesta a suferit și un accident vascular cerebral, din cauza căruia a intrat în comă. În această dimineață, Bălășoiu s-a stins din viață.

”Din pacate tatal meu a incetat din viata in aceasta dimineata, in urma atacului vascular suferit saptamana trecuta! Va rog din suflet sa imi respectati intimitatea si sa imi dati voie sa pregatesc toate aspectele necesare inmormantarii! Va multumesc tuturor pentru mesaje si pentru faptul ca v-ati rugat pentru el!” a scris Ionuț Bălășoiu pe contul de Facebook al maestrului.

Nelu Bălășoiu s-a născut la data de 25 iulie 1948, Rogova, Mehedinți. A fost un cântăreț român de muzică populară. Încă din tinerețe, Nelu Bălășoiu și-a manifestat înclinația către muzică, sub îndrumarea tatălui său, dar și a marii cântăreațe de muzică populară, Maria Lătărețu.

Nelu Bălășoiu a activat la Taraful din Vânju Mare, la Casa de Cultură din Drobeta-Turnu Severin și la Casa Armatei din același municipiu, iar apoi în cadrul Rapsodiei Române. O perioadă ascensiune în cariera lui a constituit însă colaborarea cu Maria Cornescu, care ulterior i-a devenit soție.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Aprilie 2020 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.