O familie din Periam, județul Timiș, este nevoită să stea cu o femeie, în vârstă de 83 de ani, moartă în casă. Acesta era suspectă de coronavirus, iar rezultatul testului încă nu este gata.

Femeia a decedat luni, 20 aprilie, în jurul orei 10:00. De atunci, membri familiei au fost nevoiți să stea cu ea în casă, pentru că testele de coronavirus, atât al ei, cât și al celorlalte trei persoane din locuință, aflate în izolare la domiciliu, sunt gata abia astăzi.

Fiul bătrânei este și el confirmat cu virusul COVID-19 și internat de vineri la Spitalul „Victor Babeș”.

Printre cei care locuiesc în casa în care a decedat femeia se numără și strănepoata ei, o fetiță în vârstă de 10 ani, potrivit primarului din Periam, Cornel Dumitraș.

După ce în decursul zilei de astăzi se va primi certificatul constatator de deces de la medicul de familie, se va putea demara procesiunea de înmormântare”, a spus primarul.

Odată ce formalitățile vor fi îndeplinite, o firmă de pompe funebre va prelua cadavrul bătrânei și se va ocupa de înmormântarea acesteia, făcută conform legii în această situație.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.