Social21 Aprilie 202009:44de Andreea Stefan

Lectura de un minut

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a ținut să transmită, din închisoare, un mesaj pentru români, cu privire la situația creată de pandemia de coronavirus.

Liviu Dragnea se află în închisoare din luna mai a anului trecut.

Mesajul lui Dragnea a fost transmis prin intermediul fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, care a rezumat conversația pe care a purtat-o cu Dragnea de Paște.

Azi am vorbit cu Liviu Dragnea. Mā sunā cam o datā pe saptamanā. Era ingrijorat de tot ceea ce se intâmplā. Vede si el gafele, stupizeniile si māsurile haotice luate de cei aflati la putere. M-a rugat sā transmit un mesaj membrilor, simpatizantilor si celor care ne-au votat si sustinut.

De fapt, un mesaj adresat tuturor: «Nu vā pierdeti speranta! Dumnezeu iubeste poporul nostru si nu ne va pārāsi niciodatā la greu! Vor veni si vremuri senine, fārā urā si fārā dihonie! Cristos a inviat!»”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Orban, după scandalul făcut de Bădulescu: ”Și-au dat foc la valiză!”
Orban, după scandalul făcut...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.