Social20 Aprilie 202015:00de Cristina Marin

Lectura de un minut

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a mulțumit tuturor românilor pentru că au înteles că trebuie să respecte regulile de izolare: „Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au aşteptat cei care îşi doreau să speculeze negativ acest moment”.

Marcel Vela a publicat un text pe Facebook în care mulțumește pentru mesaje primite cu ocazia Sărbătorilor Pascale, spunând că „au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forţă şi energie pentru acţiunile viitoare”.

„Dragi prieteni,

Mesajele și urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paște atât de diferit.
Am simțit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare.

Vă mulțumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastră, pentru faptul că îmi semnalați anumite aspecte aici, dar mai ales pentru că rămâneți mereu deschiși dialogului.

Citeste si:
Klaus Iohannis reamintește românilor importanța măsurilor de protecție
Klaus Iohannis reamintește...

De asemenea nu pot rămâne indiferent în fața eforturilor dumneavoastră.

Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC!

Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul.

Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România.

Citeste si:
IPS Teodosie sfidează regulile: Va reface slujba de Paște și va...
IPS Teodosie sfidează propria...

Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici și pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunța o acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent.

O zi cu bine!”

Citeste si:
Ludovic Orban avertizează: "Putem ajunge la noi masuri de restricții"
Ludovic Orban, avertisment...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.