În cadrul unui proiect inedit, 100 de artiști români au cântat, de la distanță, ”Hristos a Înviat!”

Alături de Orchestra Simfonică București, nenumărați artiști români au cântat împreună, dar de la distanță, ”Hristos a Înviat!”, iar rezultatul poate fi văzut în videoclipul de mai jos.

Au răspuns acestui apel nume precum Paula Seling, Luminita Anghel, Nico, Oana Sarbu, Adrian Daminescu, Mihai Georgescu, Doru Todorut, George Miron, sopranele Felicia Filip, Irina Iordachescu, Irina Baiant, Laura Bretan, tenorii Marcel Pavel, Vlad Mirita si Andrei Lazar, Grupul Vocal Acapella (condus de George Miron) Maia Tudor, și Corul de Copii Sunetul Muzicii (condus de Cristina Manoliu).

„Ne-am gândit să creăm un moment special, care vă este dedicat din toată inima.În acest moment în care toată lumea este izolată în casă și în care artiștii nu pot avea contact direct cu publicul lor, am găsit această soluție, cu totul atipică, care a reprezentat și o provocare din punct de vedere al calității audio video, înregistrările fiind realizate doar cu ajutorul telefonului mobil, fără alte accesorii tehnice. Atât artiștii, cât și orchestra au trimis gândul lor artistic direct din propriile sufragerii. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect!”, afirmă compozitorul Andrei Tudor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Aprilie 2020 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.