Preotul Mănăstirii Cașin din București, Gabriel Cazacu, îi roagă pe credincioși, în Vinerea Mare, să rămână acasă și să prețuiască viața.

Este Vinerea Mare, o zi sfântă, de post, în care foarte mulți credincioși nu mănâncă nimic și aproape că nici nu beau apă.

Anul acesta noi le ducem credincioșilor sfintele Paști care a fost binecuvântat de noi în biserică și îi rugăm să rămână acasă, să prețuiască viața, îi rugăm ca în aceste momente să fim solidari și să înțelegem că dacă rămânem acasă, alegem viața.

Așadar, dragii mei, prețuiți această viață, care este dar de la Dumnezeu! (...) Suntei în gândurile noastre, vă asigurăm că sunteți în rugăciunile noastre.

Vă rugăm, aprindeți candela acasă, aprindeți un pic de tămâie, stropiți casele cu un pic de agheasmă și rugați-vă!”, a transmis preotul Gabriel Cazacu, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.