Tânărul a recunoscut faptele comise şi a primit 8 luni de închisoare cu suspendare. Judecătoria Zalău l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din judeţul Sălaj, întors recent din Marea Britanie, a fugit de 3 ori din izolare şi carantină. Acesta a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au declarat că tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

”Tânărul a fost cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea a două infracţiuni de zădărnicire a combaterii bolilor dispunându-se apoi măsura controlului judiciar pe 60 de zile de către Judecătoria Zalău. Între acest inculpat şi procuror s-a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei prin care inculpatului i s-a aplicat o pedeapsă rezultantă de 8 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata de 2 ani”, au susținut reprezentanții Parchetului, potrivit mediafax.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.