Andrei Caramitru a lansat o serie de atacuri dure împotriva Bisericii, după protocolul semnat între BOR și Ministerul Afacerilor Interne.

Politicianul a lansat o serie de atacuri către Biserică și Ministerul de Interne, în urma protocolului pregătit de cele două entități pentru sărbătorile pascale.

Caramitru a declarat că se dezice în mod oficial de BOR, o organizație pe care o numește ”criminală, retrogradă, retardată și coruptă:” Acesta face o trimitere către situația Italiei, unde un meci de fotbal a dus la răspândirea rapidă a virusului în țară.

Politicianul i se adresează și Patriarhului Daniel, pe care îl acuză că, alături de alți înalți prelați vor răspândi virusul în comunități: ”Daniele și înalți prea ticăloși - anul ăsta “sărbătoriți” învierea dând moarte oamenilor organizat, voit, conștient. Cu moartea pe moarte călcând.”

Între timp, președintele Iohannis îndemană oamenii să stea acasă și a cerut autorităților să revină asupra protocolului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Aprilie 2020 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.